Ridurre l’impatto ambientale dei bovini
Lo studio: l'additivo probiotico Actisaf Sc 47 per una migliore digestione dei bovini
Since 2014 we have wanted to give more people the opportunity to access our world, made of land, hay, animals and jobs done well. We were the first to sell meat online and it was a success !
Mattia, the youngest of the Assanelli brothers, created the platform on which we find ourselves now and which connects us, here in the farmhouse, to you, who are reading to us now.
The main objective was to put the breeder and the final consumer directly in contact , to re-establish a sincere relationship of trust and eliminate the steps
intermediates.
Lo studio: l'additivo probiotico Actisaf Sc 47 per una migliore digestione dei bovini
Scopriamo la ricetta del Dolce di San Martino
Una giornata all'insegna della natura, della biodiversità e della sostenibilità.
Ripieni, saltati in padella e altre idee per gustarli al meglio
Una ricetta gustosa con questa gustosa verdura sempre più di moda.
Un evergreen presente in tantissime culture, scopriamo la ricetta veloce del cou cous con pollo biologico.
Periodo di grigliate e di spiedini di carne e pesce, scopriamo qualche trucchetto.
Un formaggio che sa conquistare il palato con la sua personalità inconfondibile.
Come and say hello, see our stables or simply pick up your shopping .
Via San Michele, 24
24047 Treviglio (BG), Italy
Monday 8.30am - 1.30pm
Tuesday 8.30am - 1.30pm
Wednesday 8.30am - 1.30pm
Thursday 11.30am - 2.00pm
Friday 8.30am - 1.30pm
Saturday 08.30 - 13.00
We are closed on Sundays and holidays
Or call us on +39 327 224 5892