Il dolce della Festa Madonna delle Lacrime di Treviglio
Scopriamo la ricetta del Dolce di San Martino
Since 2014 we have wanted to give more people the opportunity to access our world, made of land, hay, animals and jobs done well. We were the first to sell meat online and it was a success !
Mattia, the youngest of the Assanelli brothers, created the platform on which we find ourselves now and which connects us, here in the farmhouse, to you, who are reading to us now.
The main objective was to put the breeder and the final consumer directly in contact , to re-establish a sincere relationship of trust and eliminate the steps
intermediates.
Scopriamo la ricetta del Dolce di San Martino
Una giornata all'insegna della natura, della biodiversità e della sostenibilità.
Erba medica come elemento importantissimo per animali e per creare prodotti caseari e alimentari.
Il fascino e il gusto della cucina asiatica incontra la carne biologica in piatti facilissimi da preparare anche a casa.
Dalla celebre mozzarella alla delicata ricotta, questi formaggi si prestano a numerose preparazioni in cucina.
Diffusa in molte regioni e che esalta l’incontro tra la tenerezza della carne e la ricchezza della salsa di pomodoro.
Se si utilizza carne bio l’inizio sarà gustoso e sano.
Un viaggio tra i burri più pregiati e costosi al mondo per un trip di sapore.
Come and say hello, see our stables or simply pick up your shopping .
Via San Michele, 24
24047 Treviglio (BG), Italy
Monday 8.30am - 1.30pm
Tuesday 8.30am - 1.30pm
Wednesday 8.30am - 1.30pm
Thursday 11.30am - 2.00pm
Friday 8.30am - 1.30pm
Saturday 08.30 - 13.00
We are closed on Sundays and holidays
Or call us on +39 327 224 5892